Nu var det längesedan som jag uppdaterade hemsidan.. Det har varit väldigt mycket den här våren. Selma och Mandy har fortsatt att utvecklas på fredagsträningarna, Mandy har blivit en mycket duktig apportör. Vi har fått kämpa med inlämningar, men nu gör hon de jättefint. Och så har Mandy och jag gått en viltspårskurs som LRK Sörmland anordnade. Först så undrade nog Mandy vad det hela gick ut på, hon kände spåret, följde det och tittade på mig och ”frågade” vad vill du att jag ska göra? Jag peppade och när hon kom fram till slutet och hittade rådjurs skånken fick hon massor av beröm! Gången där efter tuffade hon på som tåget, polletten hade trillat ner. I går gjorde vi anlagsprov och hon fick med beröm godkänt! Så nu är det bara att starta öppen klass.

Vi har hunnit med några utställningar, Mandy har fått fin kritik och bedömning excellet! På Strängnäs Nationella utställning vann hon Junior klassen! Domare var Moa Persson.

Nästa händelse är Labradorklubben Sörmlands utställning den 28.de Juni i Malmköping, ni kommer väl dit! Ni kan läsa mer om utställningen, hur man anmäler mm på LRK Sörmlands hemsida. Vi ses!

11220077_10153356803618675_2671279841373917785_n